Posters en prints


kinderkamer.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Posters en prints
Snootz pop-art collages
Pop-art is een stroming in de moderne kunst. de naam is een afkorting van popular-art. andy warhol en roy lichtenstein waren de grootste beoefenaars van deze kunstrichitng. snootz laat zich hierdoor inspireren, creeert een eigen stijl en maakt van jouw foto's een unieke pop-art afbeelding, geheel aangepast aaan je eigen wensen.
http://www.snootz.nl/

Topdoek
TopDoek tovert uw foto's om tot een prachtig fotoschilderij. Uw foto wordt geprint op canvas en gespannen op een houten frame. TopDoek behandelt uw foto's met de grootste zorg en brengt een extra beschermlaag aan, zodat uw doek WATERVAST is.
http://www.topdoek.nl/

Canvasdoekie
Wij printen jouw foto of afbeelding op topkwaliteit canvas doek, met 100% UV en water bestendige Eco inkten en een hoge printresolutie, hierdoor garandeert CanvasDoekie.nl een haarscherp beeld met een lange levensduur. Tevens spannen wij jouw canvas doek op een stevig houten frame van de beste kwaliteit spielatten en maken gebruik van spietjes om makkelijk na te spannen. Zo maken wij van je mooiste herinnering een geweldige foto op canvas doek.
http://www.canvasdoekie.nl/node/100

Hippe muurstickers kinderkamer
Kleefenzo.nl ontwerpt en produceert hippe muurdecoratie, muurstickers en sticker panelen voor de baykamer, kinderkamer en tienerkamer.\r\nDe stickers worden gemaakt op zelfklevend textiel. Dit materiaal zorgt voor een goede hechting, is PVC vrij, is makkelijk te verwijderen en heeft een mooi matte look.
http://www.kleefenzo.nl

Print op Doek
Print op doek is gespecialiseerd in het digitaal bewerken van foto's en printen van uw foto op doek, ook wel canvas, schildersdoek, schilderijdoek, linnen of canvasdoek genoemd.
http://www.printopdoek.nl/

Mooi aan je muur
Foto op canvas, fotopuzzel, muurstickers, klokken en schilderijverlichting
http://www.mooiaanjemuur.nl/

Canvas Company
Canvascompany is de specialist en marktleider in het afdrukken van je eigen foto's, zelfgemaakte tekeningen of afbeeldingen op canvas (schilderijdoek), strak gespannen op een houten frame.
http://www.canvascompany.nl/

Fotoprint XL
Je mooiste foto op canvas of fotopapier in elke gewenst formaat. foto's op canvas gespannen op houten frame.
http://www.fotoprintxl.nl/

Herinneringen op Linnen
Herinneringen op linnen, hier kunt u uw mooiste foto’s en afbeeldingen laten vereeuwigen op prachtig linnen. wij drukken uw foto op het linnen en spannen dit vervolgens op een houten frame. zo ontstaat er een kant en klaar schitterend linnen doek.
http://www.herinneringenoplinnen.nl/

Kadoek
Foto op doek, print op linnen. kies een stijl (foto, warhol, lichtenstein, illustratie, stockfoto, candypop, kunst en sprookjes, naamdoeken, geboortedoeken) en wij maken er een mooie creatie op doek van. een uniek schilderij of echte pop art voor aan de muur. professioneel geprint op canvas in elk gewenst formaat.
http://www.kadoek.nl/

Art to Art
Jouw favoriete foto als kunstwerk, de goedkoopste van de nederland en belgiƫ. wij bieden vele mogelijkheden om je hierbij te helpen. art to art is de specialist in het afdrukken op canvas. gespannen op een houten frame wordt jouw foto een uniek kunstwerk. dit alles kan voor een vaste lage prijs, zelfs goedkoper dan onder andere dixons, blokker en de hema. dus super deugdelijkheid in je interieur voor een zeer scherpe prijs!
http://www.arttoart.eu/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 11 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy